



Agenda for the 51st International Meeting, host SKP, Berlin, September 10/11/12, 2015

Meeting to be held at : Steigenberger Hotel				
Address	: Ella-Trebe-Straße 5, 10557 Berlin, Germany			
Т	: +49 30 740743-0			
E	: reservations.kanzleramt-berlin@steigenberger.com			
W	: http://en.steigenberger.com/Berlin/Steigenberger-Hotel-Am-Kanzleramt			

Hotel

Thursday, September 10, 2015

: idem

17.00 (60 min) 19.00	CNI Board Meeting Assemble Hotel Foyer for Dinner at Augustiner Bräu	Board/Alied de Cock
	(www.augustiner-braeu-berlin.de)	All

Friday, September 11, 2015

09.00	Start of the Meeting:	
(15 min)	• Welcome	
	• Proxies	· · · ·
	• Approval of Minutes of the last meeting (Brussels, April 2015)	Jerry Knock
	 Actions as mentioned in Minutes 	
09.15	Feedback on OI Partners matters	Steve Ford/ Susan Ruhl
(30 min)		Sleve Ford/ Susan Kulli
09.45	Joint International Business Development I	Countries involved /
(30 min)	1. AMEX case (involved so far: Steve Ford, Jerry Knock, Damian Menzies,	All
	Geert Meesschaert)	
10.15		
(20 min)	Coffee break	
10.35	Joint International Business Development II	
(100 min)	2. Brussels actions follow up (cross border business)	
	3. Theme: 'How to make OIGP Business Development more powerful?'*	All
	a. Intro by Damian Menzies	
	b. Presentation and Discussion on each partner's OIGP-BD-plan	
	4. How to improve 'getting RFP's' (in Working Groups)	
	* See explanation below (end of agenda)	
12.15		
(60 min)	Light Lunch at Hotel	All
13.15	Guest speaker: Alessia Di Iacovo on 'Synergies between Career Services and	
(45 min)	intercultural Management'.	Alessia Di Iacovo
14.00	OIGP International Coverage	
(45 min)	• White spots: Scandinavia (partly), South America, Turkey, India, East-	XXXXX
	Asia etc., actions taken (prepare for this!)	All
	• Discussion	All
	Actions to take	



O I Global Partners

		DIGP is an Alliance of CNI and OIP
14.45 (15 min)	Coffee break	All
15.00 (45 min)	Discussion on 'tools': Websites, Intranet, Portal etc.	Alied de Cock / All
15.45 (45 min)	Speaker: Ralf Krause (SKP shareholder) on 'HR Demands In The Financial Services Industry'	Ralf Krause/All
16.30 (45 min)	 CareerNet International Annual General Meeting of Shareholders (AGM) Voting on OIGP Alliance Holding Cy (info has been sent) (Re-)election Chairman and Director Financial topics Italy 	CNI shareholders / Alied de Cock
17.15	End of Friday Meeting	
19.00	Assemble Hotel Foyer for Dinner at Restaurant Neumond (Borsigstraße 28,10115 Berlin, Tel.: +49 030 28 57 505), www.neumond-restaurant.de	All

Saturday, September 12, 2015

12.30	Light Lunch at Hotel	All
12.30	End of Saturday Meeting	
	 February 2016 (??), Place? April/May 2016: OIGP Annual Global Meeting in Toronto October 2016, Place? 	Jerry Knock / All
12.15 (15 min)	Miscellaneous 1. Meeting schedule after September 2015	
11.45 (30 min)	 OIGP (referral) Business / Admin How to register referral business between CNI and OI How to secure payment of the '5% for OIGP' 	
11.00 (45 min)	 OIGP (referral) Business / Marketing Feedback on (big) projects (OECD, Carrefour,) and tenders Referral Business Overview Actions to take 	All
10.45 (15 min)	Coffee break	All
09.45 (60 min)	 Wrap up of Business Development Conclusions 'Road maps' Actions to take 	Damian Menzies/All
(30 min)	Brussels meeting	All
09.15	Updates (new products, new markets, competition) on local businesses since	

* Explanation BD: each partner comes to our meeting with a 'cross border' BD plan for one or more client(s) prepared in conjunction with one or more other CNI / OI partners. Points of interest, a.o.

- a. Reason client(s) is/are a potential prospect(s), i.e. major change occurring within their business etc.
- b. Global footprint, i.e. how many locations / how many staff etc.
- c. Proposed approach:
 - How to approach
 - How could we potentially assist
 - How does OIGP differentiate from competitors
 - Etc.