O I Global Partners



OIGP is an Alliance of CNI and OIP

Agenda for the 56th International Meeting, Host: Op Solution, Torino, October 19/20/21, 2017

Meeting to be held at : Victoria Hotel, Torino Address : Via N. Costa 4 - 10123 To

Tel. : +39 011 5611909 Fax +39 011 5611806

E : <u>info@hotelvictoria-torino.com</u>
W: : <u>www.hotelvictoria-torino.com</u>

Hotel : idem

Thursday, October 19, 2017

	Thursday, October 19, 2017			
16.00 (60 min)	Alliance Board Meeting	Alliance Board/ Alied de Cock		
17.00 (60 min)	CNI Board Meeting	Board/Alied de Cock		
19.00	Assemble Hotel Foyer for Dinner at Porto di Savona, Piazza Vittorio Veneto, 2 – Torino: Very typical Piemontese food. https://www.thefork.it/ristorante/porto-di-savona/54289 13 minutes walk from the Hotel: https://www.viamichelin.it/web/Itinerari?departure=Via%20Nino%20Costa%2C%20Torino%2C%20Italia&arrival=Piazza%20Vittorio%20Veneto%2C%20Torino%2C%20Italia&index=0&vehicle=2&distance=km&corridor=	All		

Friday, October 20, 2017

09.00 (15 min)	Start of the Meeting: Welcome Proxies Approval of Minutes of the last meeting (Copenhagen, May 2017) Actions as mentioned in Minutes	Jerry Knock
09.15 (30 min)	Feedback on OI Partners matters	Steve Ford/ Susan Ruhl
09.45 (60 min)	Exchange of local market developments Every partner prepares little presentation on company's/country's • competitive changes in our business • changes in what our clients are seeking, • evolution of our industry locally/globally • product development	All
10.45 (15 min)	Coffee break	
11.00 (30 min)	Status of our OIGP client list (on Dropbox) and how to move on; presentation on 1 slide about the 3 most important customers for each country	Ling Tyler-Bennett /

O I Global Partners



OIGP is an Alliance of CNI and OIP

11.30	Prepare Case studies in different branches (e.g. Financial Services), see	
(30 min)	Copenhagen minutes	All
12.00	OIGP International Coverage	
(30 min)	• White spots	Geert Meesschaert /
	Actions taken	All
	Actions to take	
12.30	Lunch near Hotel: Pizzeria la Lampara, Via Andrea Doria 23, Torino	
(90 min)	(2 mins walk)	All
14.00	Guest speaker: Roberto Mattio, Group HR Director of Pininfarina and	
(90 min)	President of AIDP, the Italian Association of HR Directors.	
	Pininfarina is a famous automotive design and engineering company in Turin,.	Roberto Mattio
	(http://www.pininfarina.it/it/homepage/homepage.htm)	
15.30	Coffee break	All
(15 min)	CNI/OICD M. daylar Diamaia	
15.45 (90 min)	CNI/OIGP Marketing Planning 1. Intro by Damian Menzies (marketing team, ideas)	
(90 11111)	2. Working groups	Alied de Cock / All
	2. Working groups	
17.15	End of Friday Meeting	
19.00	Assemble Hotel Foyer for Dinner at Casa del Barolo, Via dei Mille 10,	
	Torino: http://www.casadelbarolo.com/enotavola	All
	2 minutes walk from the Hotel	

Saturday, October 21, 2017

Dutui	uay, October 21, 2017	
09.15	Wrap up of Marketing planning	
(15 min)	• Conclusions	Damian Menzies/All
	• 'Road maps'	Dannan Wenzies/An
	Actions to take	
09.30 (30 min)	Discussion on Abintegro Portal (OI Solutions)	Alied de Cock / All
10.00 (45 min)	OIGP Joint International Business Development	
(43 11111)	 Feedback on (big) projects and tenders Referral Business Overview How to register referral business between CNI and OI 	
	 How to secure payment of the '5% for OIGP' OIGP referral business rules 	All
	Actions to take	
10.45 (20 min)	Nordic co-operation	Kim Holst / Bjørn-Eirik Buschmann
11.05 (15 min)	Coffee break	All





OIGP is an Alliance of CNI and OIP

11.20 (30 min)	OIGP standard presentation on the shelve: e.g. Infinity Research, Deutsche Telekom.	All
11.50 (10 min)	Miscellaneous 1. Meeting schedule after October 2017 • April 2018: OIGP Annual Global Meeting at Miami • September/October 2018, Place?	Jerry Knock / All
12.00 (30 min)	 CareerNet International Annual General Meeting of Shareholders (AGM), Re-election of the Chairman and 2 Directors (Damian Menzies and Bernardo Entschev). Remark: 3rd Director (Geert Meesschaert) was already re-elected 2 yrs ago. Financial topics 	CNI shareholders / Alied de Cock
12.30	End of Saturday Meeting	
12.30	Light Lunch at Restaurant near Hotel	All