# O I Global Partners



# Agenda for the 6th Global Meeting, at Harmonics, Limerick, May 16– May 18, 2019



## Theme:

## Working together to improve OIGP's Marketing

Meeting (+Hotel): Strand Hotel, Limerick

Address : Ennis Road T : +353 61 421 800

W : <u>www.strandhotellimerick.ie</u>

#### Thursday, May 16, 2019

08.30 – 12.30	Golf	Venue TBD
13.00-13.30	CNI Board Meeting (Harris Suite)	CNI Board
13.30-16.00	CNI Partner Meeting (Harris Suite)	CNI Partners
14.00-16.00	OIP Board Meeting (Executive Lounge)	OIP Board
16.00-18.30	CNI/OIP Boards Meeting (Harris Suite)	OIP Board/ CNI Board
19.00	Dinner at Curragower (6 mins walk)	All
	Address: Clancy's Strand Limerick	
	Phone : +353 61 321 788	
	W : http://curragower.com)	

# O I Global Partners



OIGP is an Alliance of CNI and OIP

### Friday, May 17, 2019

08.00	Start of the FP Meeting in Hotel (City View & Harris Suite, level 6), registration	1
08.30		
(10 min)	Welcome and Intro	John Fitzgerald
08.40	Systematic versus Systemic Change	
(30 min)		Neville Bourke /
	Neville Bourke is Managing Partner with Futurus OCM	Eugene Barrett,
20.10	Eugene Barrett, Managing Director with GE Healthcare	
09.10	Case Study: Future Proofing Your Workforce through Change	Gerry Cahill
(30 min)	Gerry Cahill is Site Director with Roche	Gerry carm
09.40	Creating Emotional Connections with Future Talent	
(30 min)	Marie Toft is CEO of Emotionise and Former Senior Producer with RTE & BBC	Marie Toft
10.10		
(20 min)	Coffee break	All
10.30	Global Perspectives: Panel Insights	Ol Global Partner Leaders
(30 min)	Global Ferspectives. Failer magnits	in the US and Europe
11.00	White Paper Launch: Future Workforce Readiness Insights	John Fitzgerald
(15 min)	g	govern
11.15	Future Learnings: Table Discussion on key challenges highlighted	All
(30 min) 11.45		11 57 11
	Summary of Outputs & Close	John Fitzgerald
12.00 (30 min)	Coffee break & Socializing	All
12.30	Lunch at the Hetel Bires Besterment	A.II
(60 min)	Lunch at the Hotel, River Restaurant	All
13.30	Start of OIGP Global Meeting (O'Brien & Wogan Suite, Level 6)	
(10 min)	Welcome and Introduction	Damian Menzies
	Introducing theme of the meeting	Burnan Wenzies
13.40	Feedback CNI and OI	Damian Menzies/
(20 min)		Steve Ford
14.00	Joint International Business Development-1	
(60 min)	Feedback of assignment (home work) 'Business development initiative'	Geert Meesschaert /
	• Discussion	Jan Maarten Bosch / All
	Outlines Business Development Plan	All
15.00	Coffee Break	All
((15 min) 15.15	Marketing-1a	John Fitzgerald /
(60 min)	Future of Work	Damian Menzies / All
16.15	Marketing-2a	,
(45 min)	Discussion in groups about partners last year's individual 'marketing'	Susan Ruhl /
	initiatives' (homework)	Jonas Carlberg / All
17.00	End of Friday Meeting	All
19.00	Assemble Hotel Foyer for Dinner at Restaurant Tuscany at the Granary	
	(15 mins walk)	
	Address: The Granary, Michael Street, Limerick	All
_ <del></del>	Phone : +353 61 468 000	
	W : https://tuscany.ie	

# O I Global Partners



OIGP is an Alliance of CNI and OIP

## **Saturday, May 18, 2019**

09.00	Start of Saturday meeting in Hotel (O'Brien & Wogan Suite, Level 6)	
09.00	Marketing-2b	
(60 min)	Feedback 3 best 'marketing initiatives' per group	Susan Ruhl /
	• Discussion	Jonas Carlberg / All
	Conclusions and OIGP Marketing Plan	
10.00	Marketing-3a	
(45 min)	Website discussion in groups, topics:	
	What is the purpose of the website?	
	What do we want to communicate? (message)	Jonas Carlberg/
	With whom do we want to communicate? (customer)	Pat Lynch / All
	What needs to be done to improve?	
	• Etc.	
10.45	Coffee break	All
(15 min) 11.00	Marketing-3b	
(45 min)	Website discussion:	
(43 111111)	Feedback groups	Jonas Carlberg/
	Discussion	Pat Lynch / All
	Conclusions and Website Project Plan	
11.45	·	All
(15 min)	OIGP's International Coverage: White Spots on the Globe	All
12.00	Joint International Business Development-2	Lan Maartan Basah /
(20 min)	• RFP's	Jan Maarten Bosch /
	OIGP referral business	All
12.20	Was also allowed to	Damian Menzies/
(10 min)	Wrapping up the meeting	Steve Ford
12.30	End of Saturday Meeting	
12.30	Lunch at the Hotel	All